Disclaimer en fair-use gebruik

 

Disclaimer en fair-use gebruik

 
Museum Waalsdorp is eigenaar van de website https://www.museumwaalsdorp.nl/ die als publieke dienst geleverd wordt onder de volgende condities, voorbehouden en beleid voor (her)gebruik van materialen:

  • Museum Waalsdorp is niet verantwoordelijk voor en sluit expliciet alle aansprakelijkheid voor iedere vorm van schade ten gevolge van gebruik, referenties aan, of vertrouwen in de juistheid van informatie die op deze website staat. Ofschoon de informatie op deze website periodiek geüpdatet wordt, wordt geen garantie gegeven dat de informatie van de bezochte website correct, volledig en up-to-date is.
  • Ofschoon de website van het Museum Waalsdorp links heeft naar andere bronnen op het internet is het museum niet verantwoordelijk voor de juistheid van informatie van die bronnen. Links vanuit de website van het Museum Waalsdorp naar derde partijen betekenen niet dat het museum eventuele producten of diensten van die derden aanbeveelt en dat het museum eventuele advertentieclaims  van dergelijke derden onderschrijft. Eventuele productinformatie is alleen gebaseerd op de informatie direct verkregen van de leverancier(s).
  • Deep downlinks naar deze website zijn toegestaan. Het staat ons echter vrij om onze weblinks zonder vooraankondiging op enig moment te verplaatsen of te verwijderen.
  • Commercieel gebruik van ons materiaal (waaronder tekst en stilstaande en bewegende beelden) is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke, vooraf verkregen toestemming van het Museum Waalsdorp voor het gebruik van specifiek materiaal voor een specifiek doel.

Den Haag, oktober 2016